eyeAm all about color and creating

eyeAm

eyeAm the company clothing

Company clothing and color audit are in progress > Interested to find out more? 
Please contact us if you want to talk to us regarding solving similar topics.


“ Super fijn om samen te werken met Berna! Door haar achtergrond in de mode-branche en haar expertise en ervaring met Retail bedrijven/merken, heeft ze ons erg goed kunnen helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe frisse AH to go kledinglijn. Deze is passend bij onze merkwaarden, onze wensen en gaat mee met de trends in de markt. Tevens erg fijn dat ze zeer sensitief en transparant is, en daarnaast ook scherp op alle details. Ik kan het aan ieder bedrijf aanraden om met Berna samen te werken! ”
Janine Voerman Manager online marketing & loyalty Albert Heijn togo

AH togo Vredenburg Utrecht

“ Berna heeft voor ons aantal opdrachten gedaan op het gebied van kleding en kleuranalyse voor onze nieuwe formule. Ze bijt zich vast in de opdracht, gaat grondig te werk en zorgt voor een integrale benadering. De adviezen rapporteert ze op professionele wijze terug. Al met al een prettige samenwerking. ”
Eline Veninga Manager Concept Development, Albert Heijn togo


“ Het is erg prettig samenwerken met Berna betreft kleur. Op basis van wetenschappelijke en psychologische waarden heeft ze AH to go een breed advies gegeven over de impact van kleur en hoe wij kleurgebruik in onze winkels (format en kleding) het beste kunnen structureren en gebruiken, om zo het gewenste resultaat te verbeteren. Erg fijn dat Berna altijd de tijd neemt om alles toe te lichten/de business managers mee te nemen in deze materie en dat ze zich goed in haar publiek kan verplaatsen. Wij zijn erg blij met de geleverde output! ”
Janine Voerman Manager online marketing & loyalty, Albert Heijn togo

project in progress